Syyskokouksen kuulumisia

4.10.2022

Messukylän koulun vanhempainyhdistyksen syyskokous pidettiin tiistai-iltana 4.10. musiikkiluokassa. Kokouksessa valittiin yhdistykselle hallitus seuraavalle toimikaudelle ja iloksemme saimme mukaan toimintaan kolme uutta jäsentä! Hallituksen uusi kokoonpano yhteystietoineen on päivitetty jäsenalueelle. Sinne tullaan lataamaan myös vuosikokouksen pöytäkirja sen valmistuttua. Ja eskarilaisten vanhemmille tiedoksi, että vanhempainyhdistyksen johtokunnassa on nyt jopa kolme eskarilaisten vanhempaa mukana - hieno homma! 

Lisäksi kokouksessa kuultiin koulun kuulumisia rehtori Karita Boströmin kertomana. Hän kertoi vanhemmille muun muassa koulun painopistealueista tulevana lukuvuonna sekä tulevan lukuvuoden tapahtumista. Messukylän koulussa on nyt panostettu myös etenkin opetusresursseihin eli siihen, että opettajia, resurssiopettajia ja koulunkäynninohjaajia olisi jokaisen luokka-asteen käytössä riittävästi. Yhtenä esimerkkinä tästä voidaan mainita, että koulussa on nyt kaksi erityisopettajaa.

Messukylän koulun vanhimman rakennuksen, Puutalo 1:n, peruskorjaus valmistuu jouluun mennessä. Silloin aloitetaan myös peruskorjausten seuraava vaihe eli kivitalon tyhjennys ja remontti. Kokouksen päätteeksi vanhemmat pääsivät tutustumaan jo peruskorjatun Puutalo 2:n tiloihin. Laadukkaalta vaikuttava työn jälki, harmoniset värit, kauniit tapetit ja vanhoista ajoista muistuttavien rakenteidenkin säästäminen herättivät vanhemmissa erityisesti ihastusta.